Vad det handlar om, Sven Melander...

3 augusti 2016 av Gertrud1

Sven Melander, du menar i ett videoklipp att det inte handlar om Zara Larsson, och det har du ju givetvis rätt i, men du har fel när du säger att det handlar om "oss män". Din analys är enligt en postmarxistisk könsmaktsordning, men den håller inte, för det som sker nu handlar inte om att det har uppstått något fel i uppfostran av svenska män. Det som sker är något helt annat, nämligen att vi fått hit andra kulturer med andra seder och en annan kvinnosyn.

Efter att du utvecklat dina tankar i P4 gjorde jag en tråd om dig och ditt uttalande  på Flashback där jag undrade varför du får medhåll alls av män:

"Det verkar som om farbror mest upprör sig över språkbruket. Att kalla flickor hora och fitta osv. Men det är ju naivt att tro att det handlar om att vissa inte uppfostrar sina barn. Barn i tonåren tar efter sina kompisar. Språkbruket har säkert kommit in med både rapen från USA och från flyktingarna från Jugoslavien vilka har ett mycket rikt språk.

När de översätter sitt språks fulare ord rakt av till svenska så blir det grovt. Det gäller ju även andra nationers sätt att tilltala varandra. Det ser man ju i inlägg här (på flashback) också. Svennehora är ju inte ett helt ovanligt tilltal. Vi uttrycker oss inte så i Sverige, men unga lär av varandra. Man ser direkt skillnad på en ort när det kommer förortsungar till en landshåla vad som händer med språkbruket." 

Men det är inte bara språkbruket de senaste invandrarna har tagit med sig. De har också tagit med sig Taharrush och Bacha bazi samt en syn på kvinnan från stenåldern. Jag tycker ingenstans svenska män skall skämmas för vad dessa män gör. Medias lyckades mörka fram till att Chang Frick på Nyheter Idag avslöjade mörkandet av Hanne Kjöller och DN angående vad som hände på Zara Larssons konsert, och det var så det började förstår du, Sven.

Även om media lyft på locket så vill ingen att vi svenskar skall veta vad som verkligen händer i det här landet. Övergreppen på festivaler/konserter har ökat med 1000 procent. Vissa poliser vågar säga sanningen, det vill säga uppge etnicitet på förövarna. Men ledningen svarar med "tafsa inte armband". Klart svenska män blir arga på förljugenheten, och när Zara Larsson går ut och twittrar att hon hatar män så tycker jag att det är sunt att männen protesterar, och jag förstår till fullo att de reagerar starkt.

Detta särskilt då det inte bara handlar om enstaka män som kommer hit och inte vet hur man beter sig civiliserat, utan detta är en del av något mycket större. Vissa av de här männen kommer hit med just uppsåtet att trakassera våra kvinnor. Jag har skrivit om det i tråden om dig och varför vissa män håller med dig. För det är nämligen så att det som sker nu, som jag radat upp, inte bara är tillfälligheter. Det är även i vissa fall organiserat och har ett uppsåt riktat mot just oss, vilket märks inte minst på hur offren blir tilltalade. "Svart snopp är dyrt",  "ficki ficki", "jag ska knulla dig lilla svenska flicka", och spott i ansiktet och andra anrop visar på att det egentligen handlar om rena hatbrott.

Du säger att "vi borde titta på det här", men det du utvecklar i P4 och det som hänt på Zaras konsert och på en hel radda festivaler hela sommaren, det är liksom två olika företeelser. Två olika problem. Två olika lösningar. Det problem du tar upp måste skolan givetvis lösa, hur de nu ska göra det, då ungar inte får tillrättavisas utan att läraren blir anmäld eller misshandlad. Det andra problemet kräver att folk som du, som har lov att yttra sig i media, vaknar upp ur er törnrosasömn och vågar säga ifrån. Allt hänger ihop förstår du.

Medan media ständigt placerar vita CIS-män vid skampålen, och ser det största hotet komma från ryssarna och inbillade rasister och nazister i form av vanliga människor av alla sorter i SD, och folkets demonstration, så förbereder sig en ny Hitler i godan ro, ganska så obemärkt.

För att citera min Facebookvän Christian Österman, som studerar “Terrorism and Counterterrorism: Comparing theory and practice” vid Universitetet i Leiden:

"Sverige är ett hycklarnas land som inte förstår att vi ligger i krig mot islamister som även har använt sig av Sverige som exempel för hur man tar över ett land utan att ens behöva gå ut i öppet krig, även dom i Mellanöstern undrar vad Sverige med dess sämsta regeringen sedan WW2 håller på med, dom varnar om och om igen vad Sverige är på väg."

(Mer om Christian i nästa inlägg…)

Vi är en och annan i landet som har förstått det här, och vi blir frustrerade på  att du och andra är så naiva. Vi blir frustrerade på att ni spelar bror duktig och talar om att Zara inte är problemet, vi vet vad problemet är, men ni vägrar ju låta oss höras. Det finns inte en chans för någon av oss att få plats i den offentliga debatten.


Det största hotet mot västerlandet är idag extrem islamism. I lilla Sverige så tror vi att det handlar om enstaka terrorister, och främst en hoper bråkstakar i form av IS i Syrien som USA kommer hantera åt oss, så att det blir lugn igen. Så enkelt är det tyvärr inte. IS är så mycket mer än så. IS står so bekant för Islamiska staten, och de har utlyst ett kalifat. Ett kalifat är ett muslimskt rike som styrs av en kalif med vilket menas ställföreträdare för både Muhammed, dvs religionen och staten. Stat och religion är alltså ett, och lagen är den religiösa Sharia där stening, avrättning genom att slängas nedför byggnader, och avhuggande av händer och andra lemmar ses som naturligt.

Det här är inget extremt eller konstigt alls då Islam inte bara är en religion utan en ideologi vars slutgiltiga mål är att göra hela världen till ett kalifat. Det är det som Jihad handlar om, även om andra grenar av Islam än dessa salafister tar det lugnare, så är det just det som koranen uppmanar till, då Muhammed menar att Islam är den sista religionen och ska ersätta alla andra.

Det här är är området IS gjorde anspråk på i Oktober. Om man jämför hur nära de är Turkiets gräns undrar man varför Turkiet inte är bekymrade? Eller inte.

1232.png

Även om man inte mins så jättemycket från skolan så kanske det ringer en klocka om jag talar om det Osmanska riket. Det var alltså "Turkiets” stormaktstid, och till skillnad mot oss som ser det som lite pinsamt att vi trakasserat våra grannländer och stulit Skåne, så verkar finns det andra som gärna vill syssla med sådant igen.

Den här kartan visar exakt hur långt upp i Europa ottomanerna var. Den förklarar också varför österrikare, polacker och ryssar inte är så glada i muslimer. Med detta klipp så förstår man också att korstågen alls inte handlade om att vi skulle kristna turkarna - vi skulle försvara Europa mot ytterligare utbredning.

1233.jpg

Med det i bakhuvudet, samt manifestationen för Erdogan i Köln häromdagen med 100 000 deltagare, läs detta:

"Tyskland är det land där det bor flest turkar utanför Turkiet. Ungefär en och en halv miljon personer som bor i Tyskland får även rösta i turkiska val. Bland dem fick Erdogan och hans parti AKP ett stöd på 60 procent i senaste valet. Det är en större andel av rösterna än i Turkiet."

(Källa DN)

Det inte alls svårt att första min facebookvän Christian Öbergs inlägg den 1 Augusti:

"Vakna! Europa står inför det största hotet i modern tid.

I samma ögonblick Turkiet öppnar gränsen så kommer inte Europa att kunna stå emot hoten som kommer med den vågen. Den som skett i Mellanöstern kommer kunna betraktas som en barnlek i jämförelse med det som en liten grupp människor i Europa har sett med egna ögon. Naiviteten hos bland annat svenskar som tror att dom kan göra något motstånd mot detta är skrämmande på grund utav jag skulle vilja påstå att ca 90% av Sveriges befolkning kommer att hamna i chock över hur råa och hänsynslösa dessa individer är.

Turkiet är på väg att skapa Ottomanska riket igen med ett kalifat och IS är en del utav dom, och detta är något som västerländsk media vill föra undan i mörkret just på grund utav man är rädd för paniken som detta kan medföra och man vill också trycka ner alla som har information som bryter mot västerländsk politisk agenda. Regeringen i Ankara har tidigare varnat för att flyktingavtalet mellan Turkiet och EU är i fara om inte turkar får resa in i EU utan visum. Nu har den turkiske utrikesministern Mevlüt Cavusoglu satt en tidsfrist. Senast i oktober ska turkar få rätt att resa fritt till unionen – annars kommer Ankara att säga upp avtalet.”

Det handlar således inte bara om IS, utan det handlar om en vilja hos 50% av världens muslimer att vilja införa Sharia. Här snyggt presenterat av Ben Shapiro från Breitbart.

Vakna Sven! Det är det här det handlar om. Det är det här som är viktigt nu. Men er vägran att se vad som är på gång, och ert totalt felaktiga fokus gör att det kan fortgå. Vi har redan ett flertal IS jihadister här i Sverige. Vi har ännu fler som hakat på flyktingströmmen och som bara är här för att härja och förnedra. Och ingenstans talas om det det problemet som drabbar, och riskerar att drabba, våra unga flickor och barn. Igår, en 13-åring i Nässjö blev trakasserad och ingen vuxen hjälpte till. Häromdagen blev en tioårig pojke våldtagen på ett badhus. Jag orkar inte ens läsa alla som rapporteras till Flashback med källor från alla små tidningar ute i landet.

Och detta är bara början på vad som komma skall.

Så nej, Sven, det handlar inte om dålig uppfostran av svenska män, utan snarare om en naivitet och en flathet hos vissa av er som hindrar er från att se och uppmärksamma det verkliga problemet, och som effektivt hindrar oss som ser det från att komma till tals.

Skämmes ta mig fan.

Previous
Previous

Manlig och kvinnlig kamp - Christian Österman och Merapi

Next
Next

Undangömda nätforum har fler och mer initierade läsare än Aftonbladet